WIJ ZIJN ASBESTGIGANT

Bij AsbestGigant hechten wij enorm veel waarde aan het welzijn van anderen, vooral op het gebied van gezondheid. Onze gedeelde talenten stellen ons in staat om asbesttesten uit te voeren, waarbij we onze gezamenlijke kennis en vaardigheden inzetten om de aanwezigheid van asbest nauwkeurig te beoordelen. Als erkende asbestdeskundigen, gecertificeerd door OVAM, dragen wij bij aan het creëren van veilige en gezonde leefomgevingen voor individuen en gemeenschappen.

 • Uitgebreide Inspectie
 • Monstername en Analyse
 • Gedetailleerd Rapport
 • Advies en Begeleiding
 • Snelle en Betrouwbare Service
 • BESTE WAARDE

  We combineren vakmanschap van hoge kwaliteit, superieure kennis en lage prijzen om u een service te bieden die ongeëvenaard is door onze concurrenten.

 • BESPAAR TIJD

  We hebben de ervaring, het personeel en de middelen om het project soepel te laten verlopen. We kunnen garanderen dat een taak op tijd wordt voltooid.

 • BINNEN BUDGET

  Samenwerken met ons omvat een nauwgezet geplande reeks stappen, gericht op een schema dat we naleven, en dagelijkse communicatie.

ONZE MISSIE

Bij AsbestGigant is onze missie duidelijk: streven naar uitmuntendheid in stiptheid, klantvriendelijkheid, klanttevredenheid, correctheid en eerlijke prijzen binnen onze sector. Stiptheid staat bij ons voorop, waarbij we werken volgens strakke schema's om elke belofte aan de klant na te komen. Onze klantvriendelijke benadering is essentieel, met een toegewijd team dat streeft naar het overtreffen van de verwachtingen in alle interacties. Klanttevredenheid is de maatstaf voor ons succes, gemeten door voortdurende feedback en aanpassingen om constant te evolueren en te verbeteren.

Correctheid vormt de hoeksteen van ons bedrijf, met een focus op nauwkeurigheid en precisie in elke stap, van offerte tot levering. Eerlijke prijzen weerspiegelen onze integriteit, waardoor we transparante en concurrerende tarieven bieden. Bij AsbestGigant gaan we verder dan zakendoen; we bouwen relaties op basis van vertrouwen, respect en kwaliteit. Onze missie is om een referentiepunt te zijn in onze sector, waar klanten op kunnen vertrouwen voor uitmuntendheid op alle genoemde gebieden..

POPULAIRE VRAGEN

 • Wat is een asbestattest en waarom is het nodig?

  Dit is een veelgestelde vraag van huiseigenaars en vastgoedbeheerders. Mensen willen vaak weten waarom ze een asbestattest nodig hebben en wat de specifieke doelen ervan zijn. Het antwoord kan informatie verschaffen over de gezondheidsrisico's van asbest en hoe het testen ervan kan helpen bij het identificeren en beheren van deze risico's.

 • Hoe wordt een asbestattest uitgevoerd?

  Mensen willen vaak weten welke stappen worden ondernomen tijdens het asbesttestproces. Dit kan het monsternameproces, de laboratoriumanalyse en de rapportage omvatten. Het helpt hen beter te begrijpen hoe het proces verloopt en wat ze kunnen verwachten.

 • Wat zijn de kosten van een asbestattest?

  Deze vraag is belangrijk voor eigenaars van onroerend goed die overwegen een asbestattest uit te laten voeren. De kosten kunnen variëren op basis van factoren zoals locatie, type onroerend goed en de omvang van het testen. Een duidelijk antwoord kan helpen bij het plannen van het budget voor deze dienst.

 • Wat gebeurt er als asbest wordt aangetroffen?

  Als het asbestattest positief is, willen mensen weten welke stappen ze moeten ondernemen. Dit kan informatie omvatten over het inschakelen van professionele verwijderingsservices, het voldoen aan wettelijke vereisten en het plannen van eventuele renovaties of verbouwingen in overeenstemming met de asbestwetgeving.

 • Leernsesteenweg 234B
  9800 Deinze

© Copyright 2024 - ASBEST GIGANT