• Asbestattesten

  Asbest, een natuurlijk mineraal dat ooit veelvuldig werd gebruikt in de bouw, staat bekend om zijn brandwerende en isolerende eigenschappen. Echter, vanwege ernstige gezondheidsrisico's is het gebruik ervan nu sterk gereguleerd. Inademen van asbestvezels kan leiden tot ernstige longaandoeningen, waaronder longkanker. Het veilig identificeren en verwijderen van asbest is cruciaal om de gezondheid van mensen te beschermen en voldoet aan strikte regelgeving voor milieu en veiligheid op de werkplek. Bij verdachte materialen is professionele inspectie en verwijdering van asbest essentieel voor een veilige leef- en werkomgeving.

 • Epc-attesten

  Een EPC-attest, afgekort voor Energieprestatiecertificaat, is een cruciaal document dat de energiezuinigheid van een gebouw beoordeelt. Dit certificaat biedt potentiële kopers of huurders inzicht in de energie-efficiëntie van een pand en helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Het EPC-attest bevat informatie over de energieprestatie van het gebouw, zoals de isolatie, verwarmingsinstallatie, en ventilatiesysteem. Verkopers en verhuurders zijn verplicht om een geldig EPC-attest voor te leggen bij de verkoop of verhuur van een woning of appartement.

 • Vastgoed Fotografie

  Vastgoedfotografie is cruciaal bij het verkopen of verhuren van onroerend goed. Het omvat het maken van hoogwaardige afbeeldingen die de sterke punten van een pand benadrukken en potentiële kopers of huurders aantrekken. Professionele foto's vergroten de zichtbaarheid van een vastgoedobject online, versnellen besluitvorming en helpen bij het creëren van een emotionele band tussen de klant en het pand. Daarnaast kunnen goed samengestelde vastgoedfoto's ook helpen om de geloofwaardigheid en professionaliteit van een vastgoedmakelaar of -verhuurder te versterken, wat het vertrouwen van potentiële klanten kan vergroten.

 • Plaatsbeschrijvingen

  In onze dienstverlening omvatten wij ook het opstellen van gedetailleerde plaatsbeschrijvingen. Deze documenten bieden een evaluatie van de staat van een woning bij aanvang of beëindiging van een huurovereenkomst. Door middel van zorgvuldige inspectie en nauwkeurige beschrijvingen, inclusief foto's, leggen we alle aspecten van de woning vast, van vloeren en muren tot deuren, ramen en sanitaire voorzieningen. Deze professionele en objectieve plaatsbeschrijvingen dienen als cruciaal juridisch document, waardoor zowel verhuurders als huurders een helder beeld hebben van de initiële staat van de woning.

 • Drone Fotografie

  Ontdek de toekomst van vastgoedfotografie met onze professionele dronefotografiediensten. Met behulp van geavanceerde drone-technologie bieden we een uniek perspectief op onroerend goed, waardoor potentiële kopers of huurders een meeslepende ervaring krijgen. Onze ervaren dronepiloten zorgen voor verbluffende luchtfoto's en -video's van onroerend goed, variërend van woningen en commerciële gebouwen tot uitgestrekte landgoederen en ontwikkelingsprojecten.

 • Erkende VLABEL-schatting

  Ontvang een zorgeloze nalatenschapswaardering met onze erkende Vlabel schattingsservice. Wij bieden professioneel opgestelde schattingen voor nalatenschappen en erfenissen, erkend door Vlabel. Vertrouw op onze expertise om nauwkeurige en betrouwbare evaluaties te leveren, waardoor u een helder inzicht krijgt in de waarde van de nalatenschap. Maak het proces van erfopvolging eenvoudiger met onze gespecialiseerde dienstverlening.

 • Leernsesteenweg 234B
  9800 Deinze

© Copyright 2024 - ASBEST GIGANT